Disclamer

It shall be noted that the presentation of the trackers position on their websites and its technical background does not support the required accuracy for any in flight decision, that would enhance flight safety!

The manufacturer of the tracfkers and the OGN website operator does not provide any liability that the actual position of the tracker and the web presented position equal at any point of time!
In the case of no appearance of the tracker signal does not exclude the possibility of the presence an aircraft in the airspace!

Opening the website the user accepts the above conditions.

Hereby I acknowledge that the web operator does not hold liability for the presented information reliability and position accuracy.

 

 Felelősség kizárása  

A trackerek és az általuk sugárzott pozíciók megjelenítésére szolgáló webfelületek működési környezetében és technológiai hátterében semmilyen elem nem biztosítja, hogy az eszközök pontossága, a kommunikáció, az adatfeldolgozás és a megjelenítés sebessége érdemi döntések alapja legyen a repülés lebonyolítása során!

A megjelenítő web felületeken látható megjelenések pontosságára, arra, hogy az ott megjelenített eszköz a megtekintés időpillanatában valóban a légtér adott pontján tartózkodik a gyártó és a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget!

Ugyancsak kizárt annak a felelőssége, hogy amennyiben bármely megjelenítő webfelületen valamely időpillanatban nem látható a légtérben kijelzett eszköz, ott ezen kijelzés hiánya ellenére ne lehetne a valóságban egy légijármű!

A weboldal megnyitásával a felhasználó a feltételeket elfogadja.

Tudomásul veszem, hogy a megjelenített adatok pontosságáért és teljeskörűségéért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Sign in to your account